Meny Lukk

Valgdebatt onsdag 28.august


Warning: Undefined array key 0 in /home/1/n/nodg/www/wp-content/plugins/facebooktwittergoogle-plus-one-share-buttons/Facebook_Twitter_Google_plus-one_Share_Buttons.php on line 97

Hva skal du stemme i årets lokalvalg? Hvilke partier taler Flekkerøy folk sin sak? Onsdag 28 august klokken 20.00-22.00 arrangerer Flekkerøy Vel valgdebatt på Bedehuset. Her stiller de fleste partiene med sine Ordførerkandidater og listetopper, og vi ser for oss en engasjert debatt. Møt opp, og hør hva våre lokalpolitikere ønsker for Kristiansand og Flekkerøy. Forslag til spørsmål kan gjerne sendes til post 4625.no@gmail.com

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.