Meny Lukk

Åpen dag på Oksøy med omvisning i fyrtårnet

Flekkerøy Vel jobber for tilretteleggingstiltak og opplevelser for lokalbefolkningen. Vi har gleden av å tilby gratis tur til Oksøy med omvisning i fyrtårnet for de som har betalt kontingenten i Flekkerøy Vel i 2019 (nok med en kontingent pr. familie) Vips 150,- til 512515 ( alle kan være medlem og få medlemsfordeler uavhengig av bosted) PS! Pga kapasitetsbegrensninger og restriksjoner på Oksøy kan besøkende ikke benytte egen båt. Flekkerøy Vel organiserer skytteltrafikk t/r Geitodden fra kl.12-kl.15 med ca.20 min omvisning og tur opp i fyrtårnet på Oksøy. Lurt å være tidlig ute! Ta med egen redningsvest Kafé Geitodden holder åpent fra kl.11-17 VELkommen :-)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.