Arild Thomassen har hatt ansvaret for all bespisning siden han kom med den gang turneringen het Color Line Cup i 2006. Til helgen venter han nye 1350 gjester i Flekkerøyhallen hver dag

Tekst og foto Arild Hansen

– Jeg kom med i det som den gang het Color Line Cup i 2006. To år etter ble det PlussBank Cup, og i 2014 ble det Sør Cup. Så står jeg her i matsalen i 2025 og er klar for ei ny turnering, sier Arild Thomassen og ler godt.

Som dugnadsfolket gleder seg til Sør Cup. Torsdag kveld gjøres hallen klar for bespisning. Fora fra venstre Morgan Rønjum, Lars Erik Johanson, Njål Pettersen, Roger Pettersen og Daniel Kvebæk. Bak fra venstre Marius Hertaas, Jostein Aabel, Cecilie Thomassen, Per Helge Norheim, Arild Thomassen og Arne Andås

 1350 A-kort

Det er veldig mange dugnadsarbeidere på Flekkerøy. Nesten uansett hva som skal arrangeres, så stiller folk opp og gir ei givende hånd. Arild er helt klart ‘en av dem. Tar man med de to årene da Sør Cup ble avlyst (2020/21), går han i helgen mot sitt tyvende år som sjef for all maten.
– I forkant av de to årene cupen ble avlyst , hadde jo komiteen møter, og det ble jo arrangert ei intern turnering både på øya, på Lund og i Vennesla. Så du må ta med disse to årene også, sier tidligere daglig leder i Sør Cup Geir Åge Olsen til «4625».
I helgen som står for tur er det solgt 1350 A-kort. Det vil si gjestene lag som kommer utenbys, og som skal overnatte og spise tre daglige måltider.
– Så siden jeg startet opp i 2006 har jeg og alle mine fantastiske dugnadsfolk mettet rundt 22.000 spillere og ledere, sier Arild Thomassen.

Her er Arild fotografert for ett par år inne bak på kjøkkenet med masser av mat og mineralvann

Store mengder

Allerede i kveld skjer den første bespisningen. Da skal de tilreisende nyte det første måltidet.
– Sør Cup blåses i gang lørdag morgen klokken 08.00, så da må de ha kveldsmat når de ankommer Flekkerøy i dag, før det et frokost lørdag morgen, fortsetter Arild og forteller følgene om noe av det som er handlet inn:
– Det handler om 450 liter melk, 600 liter juice, 100 kilo kaffe, 60 kilo skinke, 150 kilo gul ost, 25 kilo servelat og ti kilo servelat. Alt dette skal nytes på rundt 27.000 brødskiver. Så skal det serveres rundt 4.000 middager. Blant annet lasagne og kyllinggryte. Så det blir masse å sette tennene i, sier Arild som avslutter med at han har med seg rundt 100 dugnadsfolk inn i den store matsalen ute i Lindebøskauen.
Under presenterer vi tre av Fløys lag som skal delta i Sør Cup.

Foran fra venstre: Ida Martinsen, Andine Voie, Olivia Hansson, Synne Holmbakken, Louise Johansen
Bakerst: Kenneth Kristensen

Fløy G2011/12 BFV:Trond Richardsen(Trener), Filip Knutsen, Matheo Gjøtterud, Calixte Tshonga, Tidemann Front, Marco Opseth, Peder Johan Glimen, Simon Kaldestad, Maurits Richardsen, Stig Cato Opseth(trener) og Knut Walde(trener) FVV: Lukas Hardang, Nils Petter Walde, Petter Sirevåg, Linus.B.Nilsen, Henrik Nilsen, Linus.L.Mattingsdal og Sondre Mælum Tofteland.

Foran fra venstre: Josefine Solheim, Kamilla Halvorsen, Kristin Aurdal Dale, Olivia Kleiveland, Kamilla Lauvland, Andrea Engedal Bak fra venstre: Sofie Andreassen, Lærke Baldersheim Nilsen, Hermine Kristoffersen, Linnea Hægeland-Olsen, Sarah Emilie H. Nilsen, Ina Omland, Johanna Drangsholt, Julie Margrethe Kristensen , Mille Sofie Opseth

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.