Fløyjentene på åpningen av Granollers Cup. Fra venstre: Inger Marie Dalehefte (trener), Tea Engedal, Amalie Kleiveland, Kirsten Iversen, Pia Stiansen, Malin Rødland Uppstad, Eline Kristiansen, Mille Sofie Opseth, Linnea Lindebø, Lindis Kristiansen og Mie Aurora Svaland

J15-Håndballjentene i Fløy er for tiden på Granollers Cup i Spania. Granollers Cup er den største internasjonale håndballturneringen for barn og unge i Europa, med rundt 1200 kamper og 5000 deltakere fra hele verden. Cupen spilles i Granollers som ligger litt utenfor Barcelona. Et av høydepunktene var åpningsseremonien, der vårt lag deltok under norsk flagg i paraden og et forrykende show i på den største arenaen.

Så langt har det vært en fantastisk opplevelse og mye spilleglede! Selv om de ti Fløy-jentene har måttet se seg slått i hard konkurranse mot lagene fra Island, Spania og Norge, var det ingenting å si på innsatsen og det har ikke lagt noen demper på humøret. Med på turen var også 11 foreldre-supportere som virkelig må krediteres for god innsats både i og utenfor hallen!

Spillere og foreldre koser seg sammen etter en lang dag med kamper, sol og shopping

Jentene kommer hjem igjen i begynnelsen av neste uke med en flott erfaring rikere. De har opplevd mye god håndball, minneverdige bussturer til og fra kamp, god stemning, musikk og nye bekjentskaper med spillere fra andre lag. Innimellom har det blitt tid til en utflukt til Barcelona og litt volleyball, bading og soling på stranda. Turen er vel verdt alt dugnadsarbeidet i forkant og det er ikke godt å si om det er jentene eller foreldrene som har hatt det gøyest på turen.

Turen har sveiset sammen foreldregruppa og jentene har blitt enda bedre kjent med hverandre. Litt vemodig er det da også at denne turen markerer avslutningen for laget, der spillerne kommer til å gå hver til sitt etter sommeren. Mange av dem har spilt sammen siden de var små. Men det betyr ikke at det de har lært i håndballen blir lagt på hylla! Noen har allerede bestemt seg for å spille i andre klubber, noen stiller opp som dommere og trenere for yngre lag i Fløy og noen er fremdeles i tenkeboksen og har ikke bestemt seg helt om de vil fortsette med håndball enda. Men nå er det først og fremst forskjellige videregående skoler som venter dem til høsten. Og minnene fra tiden med laget i Fløy – ja de fortsetter heldigvis å være der en god stund til.

Inger Marie Dalehefte

By Fløy

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.