Tekst og foto Arild Hansen

Bak fra venstre: Andreas Lauvland, Ida Martinsen, Dewi Leah Kielland Sværd, Kristin Dale, Andrea Engedal, Synne Holmbakken, Øystein Engedal. Foran fra venstre: Louise Johansen, Emma Jørgensen, Kamilla Lauvland, Olivia Kleiveland, Linnea Hageland-Olsen, Olivia Hansson

Fløyjentene gjør entré til finalen.

Så utrolig gøy. Fløys jenter 13-årslag gikk like godt bort og vant finalen i Sør Cup, turneringen som arrangeres av Fløy, Donn og Vindbjart, mot Staal/Jørpeland på Sør Arena tirsdag. Dewileah Kjelland Sværds scoring to minutter etter sidebytte var nok til at de blå og hvite fra øya kunne heve pokalen høyt opp mot den blå himmelen.

Siste pep talk før finalen på store Sør Arena.

Mye folk

Hadde Start-spillerne Mathias Grundetjern og Sander Richardsen fra Flekkerøy vært på sin egen hjemmebane Sør Arena i 14-tida tirsdag, ville de nok kjent igjen seiers-brølet fra de kampene de gule og sorte har vunnet her så langt. For på tribunen både satt, stod og hoppet foreldre, besteforeldre og søsken, i ren og skjær pur glede.

Disse pokalene  og medaljene skal  det kjempes om utover tirsdagen.

Jentene var påmeldt i 9-fotball, og kampen ble spilt på tvers av hovedbanen. Uansett. For en flott opplevelse dette ble. Ingen av jentene hadde før vært i kontakt med kunstgresset på den store arenaen i Marvika før.

Foreldre, besteforeldre og søsken satt ringside og heiet på jentene.

Seiersbrøl

At de i tillegg kunne reise hjem gjennom Flekkerøytunnelen med den store bøtta, hadde de kanskje ikke tørt å drømme om i forkant ei gang.

Da dommeren blåste av det hele, hørte vi bare ett felles jaaaaa ute på banen. Jentene hoppet og danset rundt, de skrek i glede til hverandre, og avsluttet med en seiersdans i ring. Før de gikk parademarsj opp til Sør Cups daglige leder Ole Gerhard Sørensen for å motta pokal, medaljer t-skjorter. Og på tribunen stod blide og glade familiemedlemmer og tok bilder villig vekk. For en dag, og for ett minne å ta med seg videre.

Olivia Kleiveland ble kåret til banens beste spiller.

Her ser dere tre spente pappaer før finalen i Jenter 13-finalen mit Staal/Jørpeland. Fra venstre Andre’ Olsen, Leif Erik Hansson og Leif Jarle Johansen .

PS: Under kan dere se andre bilder fra Sør Cup som ble avsluttet på øya mandag kveld.

Om det var liv og røre utenfor Cemo Arena og Modenabanen i tre dager til ende, ble drt jobben kjempet om den lille lærkula ute på kunstgresset også.

Utover mandagen var det premieutdeling på Amfiet inne ved hallen. Det var stor stas for deltakerne.

Utenfor hallen kunne spillere, ledere og øvrige gjester få kjøpt grillmat.

Alle som kom inn i matsalen ble sprayet av disse blide øy-jentene.

Uten mat og drikke….

Både barn og voksne koste seg med frokosten inne i Flekkerøyhallen.

Presten på øya fikk gleden av å servere «det siste måltid» i Sør Cup  i Flekkerøyhallen tirsdag morgen.

Selv om det ved denne anledning bare stod en enslig kunde ved disken til Pizzabakeren, gikk delikatessene unna som «varme hvetebrød» hele helgen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.