Dagfinn Grastveit t.v. og Axel Fjell var de første som ankom idrettsanlegget i Lindebøskauen søndag.

Tekst og foto Arild Hansen


– Vi var der i 08-09-tida. Flaggene må på plass, samt det nødvendige arbeid for å legge alt til rette for både gjestene som skal spille ball, og for publikum, sa de ivrige Fløy-guttene til «4625» da vi traff den ved klubbhuset på morgenkvisten.
Litt senere på formiddagen tik Lars Christian Thorsen i mot klubbens miniputter til trening. Denne gjengen som trente på Modenabanen skal begynne i 1. klasse på skolen i Myra til høsten.

På denne vesle banen trente miniguttene til Fløy søndag formiddag. Foto Dagfinn Grastveit

Pelle Sigurdsen er trener for Fløy sitt gutter 16-årslag.


Gutter 16 år

Klokken 12.00 kom ubeseirede Jerv på besøk til Cemo Arena. Her snakker vi om 1. divisjon i gutter 16-årsklassen hvor det et to avdelinger. Jerv hadde ikke tapt en eneste kamp så langt, mens Fløy har vunnet to og tapt seks. Men, øyas fremtid på fotballbanen slo Lyngdal ut av 1. runde i NM, og tapte knepent 0-1 for Ørn Horten

Isak Levinsen Arild t.v. scoret Fløys mål i kampen mot Jerv søndag. Fredag scoret Elias Kristensen alle målene da Vindbjart ble slått 4-1.

Lagene på den øvre halvdel i 1. divisjon går videre til ett kretsmesterskap i høst.
Fløy var så uheldige som tenkes kunne i kampens første del. Et par misser i de bakre rekker gjorde at Grimstad-laget ledet 3-0 etter bare åtte-ni minutter. Men, det stoppet der. Fløy-guttene brettet opp armene, de fikk satt tingene på plass, og kjempet i herdig mot et Jerv-lag som mistet det meste av grepet. Og da Isak Levinsen Arild reduserte litt ut i andre omgang, ble ett lite håp tent. Men i det påfølgende angrepet økte Jerv igjen, og litt senere punkterte de helgule Jerv-guttene kampen med sin 5-1-scoring.
– Etter de tre kjappe målene var vi fullt på høyde med serielederen. Guttene kan gå med hevet hodet av banen, sa trener Pelle Sigurdsen etter kampen.


Gutter 19 år

Grunnet mangel på spillere, og for stor belastning for de yngste, har Fløy måtte trekke sitt lag i gutter 19-årsklassen.
– Det er ståa for klubben nå. Men vi stiller med gutter 19-årslag i både Sør Cup og Norway Cup, sier Knut Ove Kristiansen som trener laget, samt Fløy 2 hvor noen av 17-18 og 19-åringene spiller.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.