Tekst Arild Hansen

Lørdag klokken 12.00 går startskuddet for årets utgave av «Stafett for livet» i regi av Kreftforeningen.

 – Jeg gleder meg, sier May Linn Johanson til «4625».

I 2016

I år skal hun lede arrangementet som går av stabelen på gamle ærverdige Kristiansand stadion. Med andre ord; de er tilbake der det hele startet i 2018.

May Linn har sjøl kjent på denne lumske sykdommen. Det var i 2016. Og siden «Stafett for livet» så dagens lys for disse seks årene siden, har hun deltatt med sitt eget lag. «Team Maylife» har med god deltakelse blitt ett fin-fint innslag blant mange andre, og i år håper May Linn på rundt 50 personer på laget sitt.

– Per nå er det 36 stykker som har meldt sin ankomst. Men innen starten lørdag håper jeg på de nevnte 50, sier hun og fortsetter:

– Dette arrangementet betyr veldig mye for veldig mange. Både for de som har vært, og de som er rammet. Og ikke minst for alle disse støttespillerne som stiller opp. Det betyr masse. Det er det som gleder meg veldig å se, sier May Linn.

Stafettpinnen holdes i gang igjennom hele natten. Foto May Linn Johanson

Vært med

Hun har sittet i styret før. I fjor var hun nestleder da alt foregikk her ute på øya. Da var det totalt 1200 deltakere som gikk og løp på indre bane på Cemo Arena fra lørdagen klokken 12.00 og i ett helt døgn frem.

– Og i år skal du lede dette?

– Nå har jeg jo som du nevner, vært med før. Så litt ballast har jeg jo med meg. Så har jeg ett godt team rundt meg, så dette skal vi ro i land, som det er blitt gjort i de tidligere år, sier May Linn som kan melde om at det er påmeldt deltakere fra øya.

Men, ikke så mange som på hjemmebane i fjor.

– Blant annet stiller Flekkerøy Løpeklubb med en god del medlemmer. Og «Team Karina» har meldt seg på, og det er ennå plass til flere fra øya, sier «stafettlederen» nede fra Asperøyveien på Østerøya, som håper at rundt 1000 deltakere til helgen.

Hver runde rundt banen registreres ved å trykke på telleapparatet. Foto May Linn Johanson

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.