Rundt 40 barn møtte opp til «Supermandag» i flerbruksløypa.

Tekst og foto Arild Hansen

– På «Supermandag» her i dag er vi rundt 40 barn som går i første til femte trinn på barneskolen. Og mange foreldre som heier på dem. Nå får vi legge alt til rette for at fortsettelsen blir like god, sier Margrete Helleland Meberg tik «4625».

Klar, ferdig gå…..

Gikk ned

Den nautiske mil lange flerbruksløypa ble åpnet i Lindebøskauen sommeren 2018, med brask og bram. Marit Bjørgen og flere kjente verdensstjerner var hedersgjester, og over tusen tilskuere kranset løypa. Etter dette meldte rundt 75 medlemmer sin ankomst på treningene, og alt var fryd og gammen.

Så kom koronaen, og i månedene som fulgte merket skigruppa dette, i takt med mange andre idretter som slet rundt om.

– I dag har vi det gøy sammen. De aller yngste går rundt på parkeringsplassen, mens de andre går litt lengre rundt i hovedløypa. Og her koser de seg etterpå med pølser og premieutdeling, fortsetter Margrete og smiler.

Mange foreldre stilte opp som publikum.

Gode sponsorer

Og smile, ja, det har hun god grunn til. I disse dager har sponsorer takket ja til fem nye år, og nye er kommet i tillegg.

– Det varmer ekstra i kveldssola. Så nå må vi bare jobbe videre. Vi er 25 medlemmer i dag, og nå håper vi at dette tallet øker. Vi er på offensiven, og med de videre signeringene på sponsortavla, ser vi positivt på tiden vi går i møte, sier Margrete som i tillegg til sitt styreverv, også er trener.

Her er noen av styremedlemmene i Fløy Ski. Fra venstre Margrete Helleland Meberg, Richard Larsen, Michelle Grude Heggen og Helena Maria Hallberg.

Emil Hallberg serverte pølser fra grillen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.