Loshuset på Oksøy søker vertskap uke 29, 31 og 32 Foto fra FB siden til Loshuset Oksøy fyr

Kunne du tenke deg å feriere en uke på Oksøy i sommer? Medlemmer i Flekkerøy Vel har nå mulighet for en gratis uke i Loshuset på Oksøy, mot å være vertskap. Er dette interessant så send oss en mail på post@4625.no om hvilken uke. Ved stor interesse trekker vi lodd. Du må disponere egen båt.

Oksøy sett fra tårnet. Loshuset i bakgrunnen. foto Flekkerøy Vel

Flekkerøy vel har i flere år jobbet for at Oksøy skal bli mer tilgjengelig for alle, og som et resultat av dette arbeidet har Bragdøya Kystlag fått til en avtale med Kystverket, om å disponere Loshuset fem uker på sommeren.

Kan man nyte en frokost med bedre utsikt? Foto fra FB siden til Loshuset Oksøy fyr

Loshuset leies ut på samme måte som DNT gjør med sine bemannede hytter.

Det mangles vertskap i ukene 29, 31 og 32 lørdag-lørdag, og medlemmer i Flekkerøy Vel har muligheten til gratis uke i Loshuset mot å være hyggelig vertskap. Arbeidet er enkelt og opplæring vil bli gitt, men hovedsakelig består det i å ta i mot og sende av sted besøkende.

Oksøy har også egen bussholdeplass. Foto fra FB siden til Loshuset Oksøy fyr.

Interessert? Ta kontakt på post@4625.no. Mer info om huset finner du på Facebook i linken under:

https://www.facebook.com/loshusetoksoy

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.