Fra venstre: Katja Lykke, Martina Johnsen, Arild Thomassen, Dane Matanovic

Lørdag 8. juni var Kristiansand stadion fylt med liv og røre da Kreftforeningens Stafett for livet gikk av stabelen. Blant de mange deltakerne var Flekkerøy Løpeklubb, som stilte opp med sterk støtte og godt engasjement.

Fra venstre: Steffen Martinsen, Dane Matanovic, Pål Torgersen, Karianne Berntsen klare til innsats.

Stafetten, som startet kl. 12.00 og pågikk i 24 timer, ble et fint og samlende arrangement også for klubben. Gjennom dagen og natten var rundt 30 personer innom og gikk for Flekkerøy Løpeklubb. Deres tilstedeværelse og innsats var ikke bare en fysisk prestasjon, men også et uttrykk for solidaritet og støtte til kreftsaken. 24 timer uten stans, nettopp for å symbolisere at kreften ikke tar pause.

-Vi i Flekkerøy Løpeklubb har satt oss som mål å samle inn 10 000 kroner til Kreftforeningen og vi håper folk ønsker å bidra sammen med oss for å nå dette målet, sier Benjamin Andersen. Med et imponerende resultat på 960 runder på stadion viste klubben virkelig hva de er laget av, både i form av utholdenhet og samhold.

Evigunge Ove Pettersen i farta for den gode saken.

-Arrangementet ga deltakerne en mulighet til å reflektere over kreftsaken samtidig som de kunne nyte godt selskap og en felles innsats for en viktig sak. Stemningen var preget av fellesskap og håp, og både store og små bidro med sitt.

Flekkerøy Løpeklubbs deltakelse på Stafett for livet viser at når lokalsamfunnet står sammen, kan man virkelig utgjøre en forskjell. Med deres innsats håper de å inspirere flere til å bidra, slik at målet om 10 000 kroner til Kreftforeningen kan nås.

For de som ønsker å støtte Flekkerøy Løpeklubb i deres innsamlingsmål, er det fortsatt mulig å bidra. Sammen kan vi gjøre en forskjell i kampen mot kreft. Følg linken for å støtte saken; https://innsamling.stafettforlivet.no/fundraisers/flekkeroy-lopeklubb

Slik ble etappene fordelt

Tekst og foto Benjamin Andersen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.