Bålgjengen har satt ny rekord. Fra Venstre: Krister Tofteberg, Njål Pettersen, Thomas Elefsen, Lukas Kristoffersen, Pål Uppstad, Jesper Hallberg Thomassen (bak), Thor Albert Guttormsen, Jonas Danielsen, Mattis Mælen, Ole Jørgen Johanson, Sebastian Halvorsen, Martin Austefjord, Tobias Sandal Olsen, Marius Johanson, Elias Lykke Tonstad og Christian Eeg. Foto Arild Hansen

Rekord bål! Hele 23,5 meter høyt.

Mi satte oss målt på 15 meter, da mi knapt hadde tid  – og da lå mi en måned etter skjema.  15 meter bikka mi onsdag kveld og rekorden lå 8 meter opp! Fredag begynte det å fleipes til avisen som var på besøk om 20 meter. Mi greide 16,5 på fredagen og fortsatt lå det paller som ville opp.

Lørdag begynte mi å jobbe på igjen, og så etter kort tid at dette var jo mulig, da ble det sagt – mi går for det, og som sagt så gjort.

Rekordbålet etter heroisk innsats.

22,5 meter var den gamle rekorden – 23,5 meter  æ den nye!

Tusen – tusen takk til alle som har sponsa med mad, penger og lån av lekter! Vesterøya maskin – Flekkerøy Vel -Skjærgårdsbygg, og alle dere fantastiske menneskene som har støtta på spleis eller vipps!

Da håper vi alle tar turen ut til søndag.

Og  husk – bålet tennes klokken 22.00.

Hilsen Bålgjengen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.