Foto Trond Richardsen

Fløy sitt eventyr på Nørhalne Cup fra 8. til 11. mai var som en reise gjennom en følelsesmessig berg-og-dalbane, med latter, jubel og sportslige utfordringer. De tre lagene, G2011, G2012 og J2010, ble innlosjert i en hall i den lille byen Halvrimmen, hvor de forvandlet det til sitt midlertidige hjem.

Bak fra venstre: Kenneth Kristensen, Julie Margrethe, Filisa, Hermine, Sarah Emilie, Ina, Sofie, Espen Solheim, Mille og Stig Cato Opseth. Foran fra venstre: Kamilla, Andrea, Kamilla, Andrine, Maria, Josefine, Lærke, Leona, Johanna. Liggende foran: Ingrid. Ikke til stede: Rebekka og May. Foto Kjell Tore Omland

Med skoene knytt og draktene på, kastet Fløy seg inn i kampen med en lidenskap som var smittsom. De møtte motstandere fra alle kanter, noen ganger seirende, andre ganger kom de ut som tapere, men alltid med hodene høyt hevet og et smil på leppene. Det var ikke bare spillet på banen som var spennende; det var energien og samholdet som lagene delte, som virkelig gjorde opplevelsen minneverdig.

Simon, Kristian, Peder, Marco, Sondre, Kevin, Ludvig, Lukas, Callixte, Tobias, Linus, Matheo, Nils Peter, Trond, Maurits, Marcus og Knut. Foto Trond Richardsen

Midt i kampenes hete fant de tid til å utforske nærområdet, og fredagen ble tilbrakt i den fortryllende fornøyelsesparken, Fårup Sommerland. Der fikk de sjansen til å slippe seg løs og skape minner som vil vare livet ut. Og været, vel, det viste seg fra sin beste side, spesielt på lørdagen, og la til den perfekte rammen for en uforglemmelig helg.

Foran f.v. Tobias, Linus, Fredrik, Johannes og Thomas. Bak f.v. Tidemann, Mattheus, Lars, Didrik, Florian, Ariell, Petter, Theodor og Lyder Foto Steinar Kristiansen

Når de nå vender tilbake til sine vanlige rutiner, er det med hjertene fylt av stolthet og minnerike øyeblikk som vil varme dem gjennom de kaldeste treningsøktene. Nørhalne Cup har ikke bare vært et sportslig eventyr, det har vært en reise av vennskap, lagånd og fellesskap, som har styrket båndene mellom dem enda mer.

Richard Tørressen

F.v. Thomas, Fredrik, Johannes og Theodor. Sistnevnte kjører kampsanger på boombox. Topp stemning på Nørhalne. Foto Steinar Kristiansen

Trener Erik Ordahl coacher Fløy G2012 i en pause. Foto Steinar Kristiansen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.