Large-styret. Fra venstre: Maria Gaudestad, Siri Martinsen, Lisa Kristine Lindhjem, Lotte Tobiassen, Arne Nilsen Berge, Thomas Akeland Hillesund, Tobias Sandal Olsen, Markus Einar Lindhjem.

Tekst og foto Arild Hansen

– Vi tjuvstarter 17.-mai-feiringen i Flekkerøy kirke kvelden i forvegen, og byr på ett skikkelig Hawaii-party. Vi går ut med påmelding i dag torsdag, for å nå så mange ungdommer som mulig, sier Arne Nilsen Berge på vegne av styret i Large, som er arrangør til «4625».

60 til 100

Arne er ungdoms-pedagog i kirka. Nå håper han på et nytt gøyalt party.

– Disse arrangementene startet lenge før min tid. Men de har nok holdt på i rundt ti år. Denne gang har vi valgt å spinne mot en sommer på Hawaii. Så nå kan ungdommene gjerne kle seg deretter. Gjerne i flotte hodeplagg eller i skjorter i alle regnbuens farger, sier Arne og fortsetter:

– Vi har tidligere vært alt mellom 60 til 100 ungdommer. I år igjen er selvfølgelig alle hjertelig velkommen før selve nasjonaldagen starter opp, nettopp utenfor kirken tidlig på morrakvisten.

Foto: Large

Lek og konkurranser

Hawaii-partyet begynner klokken 19.00. Det blir lek, konkurranser samt underholdning, og her kan gestene få kjøpt både grillmat og is. Det er gratis inngang. Og vi har selvfølgelig premier å by på, sier Arne Nilsen Berge og smiler, og gleder seg sikkert nok allerede.

– Joda, dette er et flott tilbud for ungdommen.

Foto: Large

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.