Det er nok mange som gjennom den mørke halvdelen av året har kjørt gjennom rundkjøringen på Flekkerøy en sein ettermiddag, og skimtet Believe sine dansere i sidesynet: Det er i aller høyeste grad et lyst og levende syn i høst- og vintermørket. Sammen med Tone Ruud Hansen, Julie Fjell-Olsen og Gina Therese Seglem Gundersen, sørger Maria Kristoffersen for at 120 unike dansere har et fritidstilbud ved Believe Dansestudio. 

– Believe Dansestudio er et resultat av en mangeårig drøm. Drømmen er å skape danseglede hos barn, ungdom og voksne, med fokus på dans til ære for Gud. 

1. mai fikk til sammen ca 550 publikummere overvære 2 forestillinger, hvor dansegleden var så tydelig at den gjør krav på overskriften! Flekkerøy kirkes lokaler kler de fleste store anledninger, og med god lyd og vakker lyssetting var kirka nok en gang en vakker ramme rundt forestillingene.  Danserne spenner seg i alder fra 4-18 år, som gav oss i publikum rikelig anledning til å sanke voksenpoeng i form av litt tårer i øyekroken. Det rykka nok i rockeføtter i benkeradene også! Om det er et visst spenn i det tekniske nivået mellom 4-åringene og 18-åringene, har de alle til felles at de ser trygge ut på scenen. Det bekrefter igjen at pedagogene klarer å ta danserne forbi koreografi, terping og scenelogistikk, og inn i en sone hvor de får formidle danseglede. Øving i vintermørket slo ut i full blomst i vårlyset.

Disse tre jentene hadde jobben med å pumpe alle ballongene. Fra venstre  Maria Gaudestad, Mille Gaudestad og Maria Kristoffersen. Foto Arild Hansen

Innsendt av Kristine Kristoffersen

Bilder av Ole Jørgen Malmgård

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.