Her er det meste av Fløy Håndball-familien samlet under sesongavslutningen i Flekkerøyhallen

Tekst og foto Arild Hansen

Tradisjonen tro; Fløy Håndball avsluttet onsdag en strålende sesong med interne kamper og 46 pizzaer levert av en kjent og kjær «Fløy-venn» inne i Lumberkrysset.

46 pizzaen ble servert inni mellom kampene. Her er servitørene Anita Vestberg t.v. Benedikte Øverland og Kamilla Karimova i sving.

Gøyal kveld

Onsdag kveld møtte barn og ungdom, trenere, foreldre, og unge flinke dommere på ny til en heidundrende avslutning på en sesong som har vart helt siden midten av august måned.

– I dag blir det spilt interne kamper. De minste mot de minste, de litt eldre mot de på samme alder, og så fikk trenerne bryne seg litt mot klubbens eldste jenter, sa Jorunn Skjekkeland i håndball-styret til «4625» da de fleste kampene var unnagjort.

Det ble spilt mange interne kamper i hallen onsdag kveld. Og iveren var stor.

Lydnivået i hallen var i perioder akkurat slik det må være på slike hyggelige avslutninger. Spillerne løp, kastet og skjøt den lille lærkula både i mål, i stengene og litt utenfor. Til jubel fra både trenere og foreldre som hadde funnet sin plass både på laglederbenken og tribunen.

130 medlemmer

Fløy Håndball kom først skikkelig i gang her ute den gang dørene i Flekkerøyhallen ble åpnet i 2005. Med årene ble interessen såpass at klubben kunne stille lag i nær sagt alle klassene innen junior. Ja, de har faktisk også forsøkt seg med et damelag, men det rant ut i kålen.

I dag teller klubben rundt 130 medlemmer, og det har vært påmeldt ti lag i seriespillet i sesongen 2023/24.

Gøy med håndball. Fra venstre Lasse, Nora, Matheo, Cornelia, Reimund Jarle og Thea.

– Så har vi 1. klassingene som er med i «all-idretten». Det vil si at de er med i et prosjekt som innebærer at de er med i både håndball, fotball og ski, for de som ønsker det. Og neste år, da de skal begynne i andre klasse, blir det aktivitetsserien i håndball, avslutter Jorunn Skjekkeland.

Fire av styremedlemmene i Fløt Håndball var samlet i hallen. Fra venstre Jorunn Skjekkeland, Kamilla Karimova, Frank Lohne og Maria Andås.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.