Forand venstre: Mille Sofie Opseth, Eline Kristiansen, Kirsten Iversen, Lindis Kristiansen, Mie Aurora Svaland. Bak venstre: Pia Stiansen, Linnea Lindebø, Amalie Kleiveland, Malin Uppstad, Milla Andås, Inger Marie Dalehefte. Foto Gunn Irene F. Kristiansen

Tekst og foto Arild Hansen

– Nå gjenstår bare en flott tur til ei turnering i Barcelona i slutten av juni. Så er det slutt for dette gøyale piker 15-årslaget til Fløy Håndball, sier trener Inger Marie Dalehefte til «4625» onsdag kveld.

Drar innover

Giv Akt fra Vigeland måtte dra vestover igjen med et 29-15 nederlag i bagasjen. I takt med at jentene fra øya storkoste seg på parketten, hadde alle de fremmøtte det like gøy tribunen.

Foreldre og besteforeldre, søsken og andre publikummere møtte opp til jentenes siste kamp seriekamp.

– Jentene går siste år på Ungdomsskolen her ute. Fra høsten av skal de innover til videre skolegang, og siden vi ikke er mange nok spillere i gruppa i Fløy (to spillere er ett år yngre), velger noen å gå til IK Våg, eller gjerne til andre klubber innover. Slik er det bare, sier Inger Marie som har trent jentene de to siste årene.

Nå er altså et aldri så lite eventyr sammen med den lille lærkula snart over. De fleste av dem begynte å kaste ball sammen i andre klasse, og nå gjenstår kun Barcelona-turen, en tur flere andre spillere i Fløy har vært med på tidligere.

– Få nå inderlig med at det har vært en stor glede å trene denne flotte jente-gjengen, avslutter Inger Marie Dalehefte.

Linn Opseth og Kurt Kristiansen hadde full kontroll i sekretariatet.

130 medlemmer

Arne Kjønstad har vært leder i Fløy Håndball i lang tid. Han sier følgende:

– Vi er 131 medlemmer per i dag. Det at vi ikke har nok spillere til å stille ett lag i piker 16-årsklassen, er jo litt synd. Men sånn er ståa i dag. Vi har ti håndball-lag i sving i denne sesongen. Vi har et samarbeid med IK Våg i gutter 14/15 årsklassen, og jentene er helt sikkert hjertelig velkommen hvis de ønsker å spille ball inne i Vågsbygd. Uansett ønsker vi de lykke til på deres vei videre med håndballen, sier Kjønstad.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.