Foto Arild Hansen

Jeg skriver til dere, Flekkerøyfolk, som leder av Flekkerøy Vel. Mitt spørsmål er om det bare er jeg som savner at det skrives om det som skjer på den kjære Øya vår? Søyleposten og Flekkerøy posten er borte, Arild Hansen har trappet ned som pensjonist i N247, og det er kun via Facebook jeg får litt informasjon.

Arild var den i N247 som skrev om stort og smått på Flekkerøy og jeg var oftere innom den nettsiden enn FVN sin side.

Hjemmesiden til Flekkerøy Vel har også vært «død» med knapt ett innlegg i året. Vi ble utfordret senest på årsmøtet om at vi måtte «få denne opp å gå».

Jeg kontaktet derfor overnevnte Arild, og vi har hatt fine samtaler rundt om vi kan klare få til noe med domenet til Flekkerøy Vel, som heter 4625.no. Vi legger straks ut et par saker som en smaksprøve på hvordan denne kan bli, men vi er helt avhengige av støttespillere til dette. Vi trenger kontaktpersoner i alle foreninger og lag, begge skolene, kultur og menighet som vil sende oss bilder og tekst av hva som skjer – stort og smått.

Vi ønsker ikke legge listen høyt, for alt er på dugnad, men kan vi klare to til fire innlegg i uken, vil det være en fin begynnelse. Dette vil avhenge av tilbakemelding fra foreninger med mer rundt på øya. Vi ser blant annet for oss en fast spalte med presentasjon av øyas store og små bedrifter, om vi får det til.

Høres dette spennende ut, og vil din forening eller ditt lag være med på dette? Ta kontakt med meg på post@4625.no innen 10.mai.

Vennlig hilsen

Frode Andersen