Innsendt av Andreas Magnussen

Jenter 11 og Jenter 12 stilte med totalt tre lag til Slottsfjellcup i Tønsberg.

Det var noen spente unge damer som reiste fra rundkjøringa på fredags kveld i en liten oppstykket konvoi av biler som skulle på helgetur til vidunderlige Tønsberg.

De ble innkvartert på Vear Skole, der en gjeng rigget til noen som minnet om en form for leir i gymsalen, og den lille gjengen med jenter 11 klarte seg med et klasserom.

Noe som minnet om en form for leir i gymsalen

Første kamp begynte gry-tidlig lørdag morgen med utkast kl 08.00 for J12.

Det var nok noen foreldre (inklusive undertegnede) som følte seg litt bedratt da en avslappende helg på hotell borte hjemmefra, plutselig skulle begynne med å stå opp kl 06 på morgenen.

Men jentene var tilsynelatende upåvirket av den tidlige starten og spilte fremragende. Jeg er sikker på at man kunne kjenne motstandernes frykt helt ut på parkeringsplassen da de dundre inn det ene målet etter det andre.

Litt senere skulle det andre laget med jenter 12 vise at vi ikke har noe A og B lag, men to A lag som ikke lar seg temme av noen østlendinger på banen.

Da de hadde spilt noen kamper hver var tiden inne for å samles tilbake på skolen, der fikk de servert pizza og vi hadde rigget til kino i gymsalen. De hadde også kjøpt inn ansiktsmasker så de kunne ha spa-kveld.

Søndagen startet nesten like tidlig som lørdagen, og nå var de vel så klare for kamp som dagen før.

De holdt tempoet oppe og spilte knallbra også denne dagen. De vant det som vinnes kan men måtte til slutt gi østlendingene en liten seier før de satte kursen tilbake til Flekkerøya igjen.

Det var en storfornøyd gjeng som returnerte etter helga og alle var enige om at de hadde hatt en fantastisk flott tur.

Fra venstre: Vilde, Josefine, Taia, Marie-Jose, Tuva T, Maia, Allis, Isabella. Foran: Tuva Bertine.

Bak fra venstre: Amalie, Elisabeth, Adele, Mille, Hermine, Kamille, Timea Foran fra venstre: Ellinor og Stella (Ada var nede for telling da bilde ble tatt)

Fra venstre: Mette, Katrine, Caroline, Josefine, Tuva, Fride, Mari, Eliana, Johanna, Gunnhild, Lykke, Adele, Martine.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.