Tekst og bilder Flekkerøy Løpeklubb.

Vi er utrolig heldige som får være en del av det viktige prosjektet til Familien Pettersen for barn i Gambia!

I et av landets mest utfordrende områder står en skole som er hjertet av håp for 86 barn og 3 lærere – et prosjekt startet av familien fra Flekkerøya.

Veien til utdanning er lang og vanskelig, med dårlige forhold og store avstander til nærmeste skole, noe som har gjort skolen til et kjært bidrag i samfunnet. Høsten 2024 ønsker de å utvide denne skolen med en ny klasse, for å gi enda flere barn tilgang til utdanning og muligheter. Det stopper imidlertid ikke her.

Skoleprosjektet drømmer om en fremtid der barna på denne skolen også har tilgang til næringsrik mat hver dag, derfor ser de for seg å etablere en kyllingfarm og grønnsakshage på skolen, slik at barna kan få et varmt og sunt måltid hver dag.

Det er et privilegium for oss at vi kan være med!

Ved å bli med på 4625-løpet den 11. mai blir du da også med på å støtte dette livsendrende prosjektet. Om du løper eller går, sammen vil hvert skritt vi tar bringe oss nærmere målet om at barn i Gambia får en lysere fremtid.

Meld deg på løpet i dag og bli med oss på reisen mot en bedre fremtid! 🌍💫#StøttGambiaSkoleprosjektet#LøpForHåp

Du kan melde deg på her:

https://signup.eqtiming.com/pame…/4625-lopet/g295.43497…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.