• Ny sti til Bergesneset

  Lørdag 21.april møttes en ivrig dugnadsgjeng på parkeringplassen i Risleviga for å starte arbeidet med å rydde ny sti til Bergesneset. Dette er første av to dugnader denne våren for å rydde ny sti, få på plass gapahuk og benker i et område som tidligere har vært ganske så utilgjengelig for «vanlige folk».

  Med den nye stien begynner det virkelig å bli et flott turområde på vestsiden av Flekkerøy; med utgangspunkt i parkeringsplassen i Risleviga har man nå tilgang til et stinettverk som går helt ut til Anstens Fyr.

  Even Støle fra Berge står på under dugnaden

  Denne første dugnaden har sørget for «grovarbeidet». Neste dugnad er lørdag 28.april. Da skal «feinsmecker» jobben gjøres gjennom å få på plass gapahuk m.m. Oppstart er kl. 930 på parkeringsplassen i Risleviga. Vi anbefaler alle som

  Sebastian Larsen synes det er moro å være med å rydde ny sti

  har lyst å være med å bidra til flere turstier på øya om å delta. Dette er en hyggelig måte å treffe naboer og «øyfolk», og som dere ser så er det også en fin måte å få med småfolket ut i skogen på.

  Ta med hansker, hekksaks/motorsag, grillmat og godt humør!

  Vel møtt!

  Post Tagged with , ,

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.